SIGNALFONDS

 

 

 

 

 

De COVID-19 pandemie markeert een tijd in de moderne geschiedenis die het beste van de mensheid vereist om te overwinnen. Met COVID-19 is er veel onzekerheid ontstaan. We proberen nog steeds de lange termijneffecten van het virus te begrijpen. Verschillende populaties over de hele wereld proberen te navigeren en zich aan te passen. De financiële verwoesting die veel werknemers en bedrijven ondergaan is ondenkbaar. Gezien deze unieke omstandigheden die door velen wordt ervaren, zijn middelen en hulpverlening hard nodig.

Het SignalFonds draagt bij aan het ondersteunen van de slachtoffers, veroorzaakt door de COVID-19 crisis. Van elk verkochte SignalBand, gaat een aanzienlijk deel naar het SignalFonds.

De gelden uit het SignalFonds zullen naar rato worden verdeeld over de landen waarvan de SignalBand worden verkocht. Op deze manier ondersteunen wij de getroffen landen wereldwijd.

In samenwerking met landelijke goede doelen zorgen wij ervoor dat de verworven gelden uit het fonds, op de juiste plaats terecht komt. De gelden worden speciaal besteed aan de ondersteuning van mensen, gezinnen en ondernemers in nood.

Met veel persoonlijke betrokkenheid zorgen wij ervoor dat wij de juiste goede doelen aantrekken en zien wij toe op een correcte besteding van de gelden.

Kent u een goed doel dat COVID-19 projecten steunt?

Neem gerust contact op met het SignalFonds: info@SGNLBND.com

VAN AFSTAND NAAR INZICHT